۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

اولین دوره DBA در مدیریت کسب و کار بسکتبال

دانشکده علوم ورزشی دانشگاه اصفهان- آبان 1402

دانشکده علوم ورزشی دانشگاه اصفهان

با همکاری مرکز آموزش های الکترونیکی، آزاد و خدمات تخصصی و مرکز توسعه مشاوره و مدیریت دانشگاه اصفهان برگزار می کنند.

دوره DBA بسکتبال تنها دوره تخصصی در کشور است که تمرکز اصلی آن بر کسب و کار صنعت بسکتبال متمرکز بوده و فرصت‌های مدیریتی و تجاری در ورزش‌ بسکتبال را برای فراگیران ایجاد می‌کند. دوره DBA بسکتبال  به عنوان یک حوزه میان‌رشته‌ ای است که از تلفیق دانش، روش و تجارب رشته‌های علوم ورزش، مدیریت، کارآفرینی، اقتصاد و روانشناسی به منظور شناخت و حل مسائل پیچیده یا معضلات اجتماعی چندوجهی مرتبط با بسکتبال و ایجاد یا استفاده از ظرفیت‌ها و نوآوری‌ها به منظور توسعه و رشد صنعت بسکتبال ایجاد شده است که از چند دهه گذشته در دانشگاه‌ها و آکادمی‌های بسکتبال معتبر جهانی به عنوان یکی از گرایش‌ها و تخصص‌های رشته بسکتبال در سطوح مختلف کارشناسی‌ارشد و دکتری حرفه‌ای جایگاه ویژه‌ای برای خود یافته است.

دوره DBA مناسب چه افرادی است؟

این دوره مناسب کلیه ورزشکاران، مربیان، مدیران اجرائی و مدیران عامل، کارمندان ارشد و میانی سازمان‌های ورزشی و باشگاه‌های بسکتبال، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان رشته علوم ورزش، کارآفرینان و صاحبان ایده و علاقمند به کار در حوزه بسکتبال و به طور کلی افرادی است که تمایل به ارتقاء شغلی و ارتقاء کسب وکار خود در صنعت بسکتبال دارند.

ویژگی‌های دوره DBA

*طول دوره به ترم : 4ترم (هر ترم 3 ماه)

*طول دوره به سال :1 سال

*تعداد واحد درسی :30 واحد نظری و 4 واحد عملی